En guide til forebyggende medicinjob i USA og Canada Forebyggende medicin er et karriereområde,



En guide til forebyggende medicinjob i USA og Canada Forebyggende medicin er et karriereområde, der fokuserer på sundhedsvedligeholdelse og sygdomsforebyggelse. En person med kandidatuddannelse i denne specialitet er normalt overdraget til at køre samfunds- og folkesundhedsorganisationer, sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse og evaluering af sundhedsresultater. I denne korte opskrivning skal vi se på de færdigheder, roller og uddannelsesmæssige krav, som forebyggende medicinelæger har, i et forsøg på at forstå den underliggende filosofi om job inden for forebyggende medicin. Uddannelseskrav Personer, der er berettigede til at ansøge om forebyggende medicinjob, skal have mindst 8 års uddannelse ud over gymnasieniveau og yderligere 3 års ophold og praktikophold; opdelt som følger: Fire års grunduddannelse Fire års medicinsk skoletræning
Mindst 3 års ophold og praktik Certificering og licens Hvis du vil ansøge om forebyggende medicinjob i USA eller Canada, skal du opnå de nødvendige certificerings- og praksislicenser fra de lokale licensudstedende organer for medicinsk praksis. For at være kvalificeret skal du have eksamen fra en godkendt medicinsk skole. Hvis du er kandidat fra en udenlandsk medicinsk skole og ønsker at ansøge om licens og certificering her, skal du sidde og bestå en eksamen (tilbydes af licensorganet) og afslutte dit opholdssted. Det er også vigtigt at bemærke, at forskellige stater normalt har forskellige licenskrav. Du skal muligvis undersøge mere om dette fra din stats medicinske bestyrelse.
Job beskrivelse
En typisk lægens dag med forebyggende medicin er normalt fuld af forskellige aktiviteter. Lad os se på nogle roller, som en professionel på dette område kan finde i hans dagbog.
Forskellige forebyggende medicinjob kræver, at man har god kommunikations- og interpersonelle færdigheder. En person, der praktiserer inden for dette felt, må måske en gang imellem være i stand til at henvende sig til forskellige kategorier af mennesker (medier, lokale myndigheder, offentlige osv.), Og sådanne færdigheder ville være nyttige.
Evne til at tænke kritisk og logisk. En kompetent læge i forebyggende medicin skal kunne identificere alternative løsninger og tilgange til forskellige medicinske problemer.
En anden vigtig færdighed at have, mens du ansøger om disse job er aktiv lytning. Grundlæggende skal man være i stand til at være opmærksom på, hvad andre mennesker siger og stille relevante spørgsmål.
Vi håber, at denne opskrivning har besvaret alle dine spørgsmål om job inden for forebyggende medicin i USA og Canada. Hvis du har brug for specifikke oplysninger eller råd om det samme, skal du muligvis søge yderligere afklaring fra relevante organer, inden du ansøger. Alt det bedste!


Reactions

Send en kommentar

0 Kommentarer