Arbejdsmiljø kan være en faktor for medarbejdernes jobtilfredshed


Når nogen driver et forretningshus eller et kontor, er hovedformålet med hans eller hende at tjene penge på virksomheden. At drive en virksomhed glat er afhængig af mange faktorer. Arbejdsmiljøet er af dem. Det fører til tilfredshed for medarbejderne i enhver organisation. Medarbejderne er den største arbejdsstyrke i enhver virksomhed eller kontor. Så hvis de er glade og tilfredse, vil de være i stand til at levere mere kvalitetsarbejde. Masser af faktorer er involveret i arbejdsmiljøet og medarbejderens jobtilfredshed. Nogle af dem er nævnt nedenfor:
1. Job sikkerhed
I denne moderne verden, hvor det finansielle system i de fleste af landene ikke kører problemfrit, er jobsikkerhed mest vigtig. Mange gange har man set, at hvis organisationen ikke er i stand til at konkurrere med den moderne teknologi eller gennemgå en dårlig fase på grund af mangel på penge, tvinges de til at lukke deres forretning eller kontor. Så medarbejderne i denne organisation arbejder altid under frygt for at miste deres job på ethvert tidspunkt. Hvis arbejdsgiveren kan give en følelse af jobsikkerhed til medarbejderen, kan medarbejderne udføre deres arbejde uden spænding og kan være i stand til at udføre mere kvalitetsarbejde.
2. Arbejdets art:
Det er en af ​​de vigtige faktorer i denne henseende. De fleste medarbejdere føler sig de-motiverede, hvis de ikke finder deres arbejde udfordrende eller op til markeringen af ​​deres tilfredshed. Hvis medarbejderne i en organisation ikke finder noget arbejde meningsfuldt, er der ingen faktor der, der kan stimulere dem til at arbejde. Derfor er arten og typen af ​​arbejde afgørende for enhver medarbejders tilfredshed.
3. Et rent miljø:
Et rent og ryddet miljø kan være en motiverende faktor for enhver medarbejder. Hvis kontoret er meget pænt og rent, vil det automatisk motivere medarbejderen til arbejde. Farven, møblering spiller alle en stor rolle i et godt arbejdsmiljø. Mange virksomheder i nutiden giver stor betydning for renheden i deres forretningsorganisation. Byerne i de udviklede lande som Chicago, Brooklyn og mange flere giver masser af betydning for renheden på deres kontor. Nogle gange kontakter de kontorer, der renser Chicago-virksomheder for dette arbejde. Medarbejderen i disse kommercielle rengøringsselskaber i Chicago er veluddannede og erfarne. De ved alt om kravet til rengøring af ethvert kontor og arbejder i henhold til dette.
4. Sikkerhed i kontorlokalerne:
Sikkerheden i kontorlokalerne spiller en vigtig rolle for enhver medarbejder, især for de kvindelige ansatte. Mange ansatte har klaget over, at de ikke føler sig trygge på deres kontor. De kvindelige ansatte er ofte nødt til at møde det fysiske overfald og mange typer hændelser. Så følelsen af ​​at være sikker på kontoret er meget vigtig.
Så dette er nogle af de faktorer, der nævnes her, der spiller en central rolle for arbejdsmiljøet og medarbejderens tilfredshed for enhver organisation.


Reactions

Send en kommentar

0 Kommentarer