Karriere Om Make Up Artistry


Når det kommer til at udforske karrieremuligheder omkring sammensætning af kunst, er der masser af veje, et kreativt sind kan gå ind på. Bortset fra dets lukrative forretningsmuligheder, glitter og glamour og friheden til at udtrykke kreativitet, er det at blive makeup-kunstner en opfyldelse for kunstner at ikke bare arbejde, men spille på samme tid.
For nogle er det at have et erhverv om makeupartistik så simpelt som at male ansigter, men i sandhed har de fleste af disse talentfulde kunsthåndværkere viet sig til denne karriere på grund af deres kærlighed til det. Så hvis du er en af ​​disse kreative sindede mennesker, der er interesseret i at vove sig i dette erhverv, ville det være bedst at lære de forskellige områder om sammensætning af kunst. Her er 3 kategorier af sammensatte kunstkarrierer, du kan vælge imellem:
Om mainstream make up artistry:
I denne kategori finder du make-up kunstnere, der specialiserer sig i brude, speciel lejlighed, begivenheder som modeshow, fotoseanser og lignende. At skulle arbejde med forskellige personligheder er blot et par af scenarierne her. Dine tekniske færdigheder spænder fra basale makeup-teknikker til high end, så det er vigtigt at tilpasse sig til forskellige makeup-krav. På den ene dag har du brude som klienter, og den næste kan være en modelportefølje. Dette er et par af de virkelige livsscenarier om dette makeup-kunstværk. Det bedste her er, at dine kunders muligheder er brede, hvilket giver dig en mere rentabel karrierevej.
Om detail- og virksomhedssammensætning Artistry:
Hvis du synes, at springe fra en klientopkald til en anden er for meget at håndtere. Så kan det være noget for dig at have en karriere i erhvervslivet. Eksempler arbejder for MAC, Bobbi Brown og andre berømte kosmetikfirmaer, herunder fuldtidsarbejde på en salon. En kunstner kan vælge mellem at arbejde i en detail- eller stormagasin eller endda som en makeup-konsulent, der repræsenterer et firmamærke. Fordelen ved denne makeupartistik er, at disse virksomheder leverer en stabil indtjening for dig, da de fleste tilbudte positioner normalt er fuldtidsstillinger
Om teater, film og special FX Make up Artistry:
Hvis du vil arbejde under pres, og du har en mulighed for out-of-the-box skabelser. Så kan denne vej muligvis være for dig. Hvis du spørger om dette, udgør kunstnerisk livsstil? Forvent at det er mere skåret hals. Dette sammensætning kunst kræver kedelige tekniske makeup-evner. Et par af udfordringerne er konstant at lære om æstetik, lister og endda bringe din kreativitet og fantasi til store højder. Arbejde med instruktører, berømtheder og producenter er også en del af jobbet. Fordelene? Nå, masser! Herunder høj lønnskala plus den ultimative high end livsstil i underholdningsbranchen.


Reactions

Send en kommentar

0 Kommentarer