Tips til vellykkede interviews

 

At deltage i et interview kan være en stressende proces for selv de mest sammensatte og fokuserede af ansøgere. Her er et par tip og tricks, der hjælper med at lindre noget af presset og måske give dig lidt ekstra fordel, når det kommer til dit næste interview. Først og fremmest SKAL du være forberedt. Forberedelse er nøglen til succes med interviews. Utilstrækkelig forberedelse kan have alvorlige negative konsekvenser for din ansøgning. Før vi går videre til rådgivning til selve interviewet, lad os kort se på nogle af de vigtigste forberedelsesproblemer.

Kender du formatet på interviewet? For eksempel hvor længe det skal vare, hvem det vil være med, vil det involvere gruppearbejde, og om du specifikt har brug for at forberede noget? Effektiv Rekruttering Hvor og hvornår skal det afholdes? Hvad skal du tage? Hvad skal du have på? Ved du nok om den aktuelle stilling, du ansøger om? Har du forsket i selve jobbet, forhold i forbindelse med jobbet, såsom markedsforhold, profil, nyheder og også den organisation, der interviewer dig?

Hvad med dit psykologiske præparat? Er du klar i dig selv? De fleste mennesker er nervøse over for interviews, men det er vigtigt at huske, at et interview handler om at give dig mulighed for tydeligt at vise din egnethed til en stilling. jobannoncer Et interview giver dig chancen for at finde ud af mere information om et job og organisationen, at interviewe dem og afgøre, om stillingen er, hvad du troede, den var og er noget, du vil forfølge.

Interviewet

De siger 'første indtryk tæller', men i hvilket omfang?

Undersøgelser afslører, at første indtryk består af 55% visuel effekt, den måde du klæder dig på, ansigtsudtryk og kropssprog; 38% af et første indtryk kommer fra stemmetone, mens kun 7% er nede på, hvad du rent faktisk siger. Konklusionen: se godt ud og handle positivt. Sidste indtryk er også vigtige. Faste håndtryk og varme oprigtige smil kan gå undervejs, ligesom indsigtsfulde og positive endelige kommentarer, der kan hjælpe dig med at løfte dig mindeværdigt over andre kandidater.

Mellem gunstige første og sidste indtryk gennem skal du styre dine nerver. Åndedræt lidt langsommere og dybere end normalt og sænker din tale og uddyber stemmetonen for gravitas tidligt vil hjælpe. Gå med strømmen, når det kommer til etikette og adfærd. Tag interviewerne i spidsen. Vær forberedt på og opmærksom på forskellige interviewstilarter, så du kan håndtere interviewet i overensstemmelse hermed.

Du vil sandsynligvis blive stillet et eller flere af en række forskellige spørgsmål. Nogle der synes trivielle - 'har du en god weekend?' og andre, der virker vanskelige, 'hvad er den største fiasko, du har været involveret i?' job vejle Forbered dine egne spørgsmål. Bliv rolig og overvejet, men sørg for at virke engageret og interesseret. Brug aldrig dårligt sprog og dvæle aldrig ved negativitet eller bash din nuværende arbejdsgiver. Diskretion er den bedre del af interviews. Husk altid, at valutaen i interviewet ikke er, hvad enten du eller intervieweren siger - det er stort set underteksten, og hvad den undertekst afslører om dig, der vil bestemme din succes.

Reactions

Send en kommentar

0 Kommentarer