3 måder at rekruttere Superstar-medarbejdere uden at bryde banken

 

Tag dig tid til at ringe rundt

Hvis du er virksomhedsejer eller arbejder i en HR-afdeling for et firma, er det sandsynligt, at tiden ikke er din ven. Ikke desto mindre kan det spare dig for et betydeligt beløb at investere lidt tid i din rekrutteringskampagne. Markedet bliver stadig mere konkurrencedygtigt, hvilket betyder, at det første firma, du ringer, sandsynligvis ikke er det billigste eller det bedste. Afsæt en morgen til at ringe til flere lokale virksomheder, og du vil indstille dig selv for at spare penge. Forklar, at du ringer rundt for at se, hvem der kan hjælpe dig til den bedste pris. Hvis en virksomhed er klar over, at du ikke vil nøjes med dem med det samme, er de meget mere tilbøjelige til at begynde at trække tilbudene ud af posen.

Opbyg tillid med et firma

Når du har lavet din baggrundsundersøgelse og har travlt ringet til hvert rekrutteringsfirma under solen, har du fundet et firma, som du er tilfreds med. Nu kan du gå i gang med at oprette et godt samarbejdsforhold med din nyfundne partner. Hvis en virksomhed ved, at du er parat til at holde fast i det lange træk, er det meget mere sandsynligt, at de forsøger at holde dig sød. Effektiv Rekruttering Forklar dem, at din rekruttering er i gang, og at du sandsynligvis har brug for meget mere af deres hjælp i fremtiden. Hvis de ved, hvad der er godt for dem, vil de være mere end glade for at forhandle om en langsigtet aftale med dig, der ikke kun vil sikre dem fremtidig forretning, men også spare dig for kontanter og tid.

Spred dit net bredt online

Den mest omkostningseffektive måde at søge efter lyse og talentfulde medarbejdere på er sandsynligvis at benytte sig af online jobbrædder. Mange online jobjobsider giver dig mulighed for at poste et job gratis og opkræver kun et lille beløb for en 'featured posting', der får din postering til at skille sig ud fra mængden. Skønheden ved at søge efter kandidater online er, at det i dag ofte er det første sted, folk ser ud, når de søger efter nye job. jobannoncer Du får adgang til en pulje af tusinder og tusinder af ivrige og villige kandidater, der alle søger efter de perfekte virksomheder, har haft stor succes ved at bruge internettet til at finde medarbejdere, ofte uden nogensinde at skulle bruge en krone eller i det mindste bruge meget mindre end at bruge et firma med større omkostninger end de billige rekrutteringsfirmaer, du kan finde på internettet. Hvis du klogt bruger en blanding af online jobannoncer og et betroet firma, vil du være i den bedst mulige position for at finde det vigtige talent.

Reactions

Send en kommentar

0 Kommentarer