Advantages of Outsourcing Employees Through a Temporary Staffing Agency

 

Enhver virksomhed, der er vokset forbi det punkt, hvor det er et kontor for to personer, er kommet ind i spørgsmålene om bemanding. Det er overflødigt at sige, at dette er en ekstra og en dyr affære for virksomheden. Der er mange forventede og uforudsete udgifter i forbindelse med ansættelse af nye teammedlemmer. Ansættelsesprocessen kan være tidskrævende og inkluderer generelt gennemgang af CV'er og gennemførelse af interviews. Ansættelse af medarbejdere og slid på medarbejdere er begge dyre med hensyn til tid, energi og penge. Hvis du udvider dit team, skal du gennemgå CV'er, korrespondere med ansøgere, gennemføre interviews og endda få eksisterende medarbejdere involveret i kandidatevaluering, hvilket kan være tidskrævende.

For virksomheder, der kører meget magert, kan det koste dig mere i tabt produktivitet at udføre denne ansættelse, end du sandsynligvis kommer ud af kandidaten i flere måneder. Det er også dyrt at lade medarbejdere gå - video rekruttering der er den tid og investering, du lægger i at uddanne den medarbejder, der nu går ud af døren. Disse situationer kan undgås, når man overvejer at outsource midlertidigt ansatte gennem et vikarbureau.

Fordele ved midlertidigt ansatte tjenester

Der er også andre fordele ved at outsource disse opgaver:

1) Fjern dine egne menneskelige ressourcer. Med bemanningsbureauer kan du bruge en andens Human Resource-afdeling og færdigheder. Du behøver ikke nøje evaluere kandidater til mange stillinger, det gør personalebureauerne allerede for dig. Dette reducerer mulighederne for at ansætte en ny medarbejder direkte.

4. Fleksibel bemanding: Du kan øge dit midlertidigt ansatte med stigningen i arbejdsbyrden. I løbet af lavsæsonen kan disse medarbejdere sendes tilbage til agenturet og omfordeles til de andre job

5. Reduktion af fordele: Midlertidigt ansatte forventer generelt ikke at modtage yderligere fordele som bonusser og privat sundhedsforsikring, som du vil tilbyde med en fuldtidsaftale

6. Reduktion af administrative omkostninger: job i Vejle Dette hjælper også med at mindske arbejdsbyrden i forbindelse med papirarbejde og lønningsomkostninger

6. Ydelsesreduktioner: Temp. Har ikke brug for yderligere bonusser og sundhedsmæssige fordele, som normalt indgår i en fast ansættelseskontrakt.

6) Mindre administrative omkostninger Håndtering af lønudgifter og papirarbejde kan også øge arbejdsbyrden for dit forretningskontors personale. Brug af et bemanningsfirma lader dem håndtere denne bogføring og kan mere end betale for sig selv i samlede omkostningsreduktioner.

Reactions

Send en kommentar

0 Kommentarer