Mangfoldighedsrekruttering - Sådan rekrutteres, engageres og bevares en forskellig arbejdsstyrke

 

Den amerikanske befolkning er utvivlsomt forskelligartet. I de sidste 20 år var der enorme stigninger i procentdelen af ​​kvinder, indvandrere og mennesker fra forskellige etniske grupper og forskellige kulturelle baggrunde. Halvtreds procent af Amerikas arbejdsstyrke er nu af en anden etnicitet eller kultur! I nogle områder i Californien udgør multikulturelle arbejdere 70 procent af arbejdsstyrken. I Oxnard eller Santa Ana, Californien, Laredo, Texas, El Paso, Texas og andre amerikanske byer tegner multikulturelle arbejdstagere sig for 90 procent af arbejdsstyrken. Der er svimlende stigninger - 700-900% - af multikulturelle befolkninger i Tennessee, Georgia, Iowa og andre steder.

For at regeringer og virksomheder kan være konkurrencedygtige, innovative og sikre og beholde en markedsandel er det bydende nødvendigt at rekruttere, engagere og fastholde en forskelligartet arbejdsstyrke. Opbygning af en forskelligartet arbejdsstyrke bringer arbejdsstyrken energi og kreativitet. job i hedensted Et miljø med inklusion, hvor folk føler sig værdsat og integreret i en virksomheds mission og vision uanset deres kulturelle baggrund, vil føre til større produktivitet. Dimensionerne af mangfoldighed bruges som ressourcer til succes og vækst af regeringen og virksomheder. For at være i stand til at skabe en forskelligartet pulje af kandidater, skal en virksomhed hen, hvor kandidaterne er. Kollegier har historisk set et stort antal kvinder og mennesker med forskellige kulturelle, etniske og racemæssige baggrunde.

Karrieredage på mellemskoler og gymnasier i racemæssigt forskellige områder er et andet afsætningsmulighed for at diskutere fordelene ved at arbejde for din organisation og din branche få folk interesseret i området, inden de går på college. Leverandører og leverandører, der kæmper for mangfoldighed, bør tilskyndes og sandsynligvis hjælpe med at trække et stabilt antal højt kvalificerede og forskellige kandidater. job Aalborg Et internt system, der informerer medarbejdere om ledige stillinger, vil hjælpe med at sprede budskabet og tiltrække nye kandidater. Ansættelsesprocessen skal forenkles for at tilskynde nye potentielle medarbejdere. Det siger sig selv, at ansættelse skal baseres på kvalifikationer og ikke på komfortniveau. Men det er lettere sagt end gjort. Mennesker har en tendens til at have indlevelse med dem, de føler sig tæt på, dem der ligner sig selv. Denne opfattelse skal forstås intellektuelt, men også praktiseres dagligt i marken.

Definitionen af ​​effektive lederskabskvaliteter skal gennemgås. Man skal være opmærksom på fordomme over for andre kulturer, kommunikationsstilarter og beslutningsprocesser for ikke at blande sig i en rekruttering og ansættelsesbeslutningen. En måde for en organisation at udvikle en intern diversificeret pulje af talent på er løbende at vejlede mennesker, der har forskellige kulturelle eller etniske baggrunde og at inkorporere ideer fra andre kulturer for at løse problemer og være mere innovative.

Rekrutteringsprocessen er porten til virksomheden. At gennemføre interviews med et forskelligartet panel vil tilskynde til andre perspektiver og låne til bedre interaktion med kandidater. Videoproduktion Rekrutteringsholdene, der er uddannet i mangfoldighed og inklusionsbevidsthed, er villige til at gå ud over deres komfortzone for at tiltrække de bedste kandidater. Mangfoldighedstræning vil afbøde og reducere den indvirkning, som forstyrrelser og stereotyper har på arbejdsmiljøet. Tværkulturel kommunikationstræning hjælper personalet med at arbejde godt sammen og være mere effektive. Udenfor rekrutterere, der er ansat af ethvert firma, bør ikke kun have en positiv track record, men også selv have en forskelligartet arbejdsstyrke.

En omhyggeligt designet medie-, PR- og reklamestrategi er bydende nødvendigt for en organisation at opnå mangfoldighed og opretholde en forskelligartet arbejdsstyrke. Mangfoldighed skal være en del af missionserklæringen og skal vises tydeligt. Nye mangfoldighedsinitiativer, interne ændringer foretaget vedrørende mangfoldighed og mangfoldighedsmål, der er opfyldt af en organisation, skal kommunikeres bredt for at identificere virksomheden som et godt sted at arbejde. Rekrutter vil se efter alternative arbejdsgivere, når virksomheder ikke angiver og viser en høj værdi for mangfoldighed.

Forhold til ledere af etniske samfund og samfundsorganisationer vil skabe god vilje og demonstrere, at virksomheden værdsætter samfundet som en kilde til ansættelse af fremtidige medarbejdere. Også potentielle kvalificerede kandidater vil ikke vige væk eller blive skræmt, men vil være motiverede til at ansøge og forfølge karriere i virksomheder og organisationer, der opfattes som en "ven af ​​samfundet." Hr Manager Annoncering i etniske medier giver ikke kun en organisation mulighed for at kommunikere direkte (og til en reduceret pris) med en målrettet demografi, men det mærker også virksomheden som en ven af ​​samfundet. Det gør det håndgribeligt, opnåeligt og tilskynder kandidater og deres indflydelsesrige til at være mere modtagelige over for det som en potentiel arbejdsgiver.

Forhold til mangfoldighedsrelaterede organisationer som afroamerikanske studenterforeninger, latinamerikanske og latino studerendeorganisationer og asiatisk-amerikanske universitetsforskere samt med etnisk forskelligartede faglige foreninger og organisationer, såsom asiatisk MBA og latinamerikansk handelskammer, kan være uvurderlige værktøjer til kommunikere med en professionel og forskelligartet befolkning. I sidste ende vil det føre til en øget strøm af kvalificerede og forskellige kandidater, der går gennem virksomhedens hoveddør. Lad ikke dine skævheder udelukke fremragende kandidater.

 

Reactions

Send en kommentar

0 Kommentarer