Rekrutteringsinterviewsteknikker: Afslappet eller skræmmende?

 

Ofte er brugen af ​​rekrutteringsfirmaer at reducere antallet af interviews, du har. Når du arbejder alene, er det muligt at have mange kandidater, der ikke er egnede til jobbet, og disse sigtes ud af det bureau, du bruger. Det er dog naturligvis bydende nødvendigt, at du interviewer på et tidspunkt og med udvælgelsen af ​​kandidater, der fremsættes. Når dette sker, skal du vide, hvordan man behandler det, og hvilke interviewteknikker du kan bruge til at få det, du har brug for, ud af din næste medarbejder. Mange mennesker betragter interviews som en udfordring for den interviewede, men det kan være lige så svært for intervieweren. Dette er den vigtigste del af rekrutteringsprocessen og skal kontaktes korrekt.

Afslappet

Et interessant valg og et, der kan være effektiv, afslappet samtale, er at du gør miljøet venligt og imødekommende. Giv en interviewperson en drink, og start interviewet med en uformel samtale. Effektiv Rekruttering Sid aldrig over for dem, men prøv at sidde til siden eller brug et rundt bord. Ved at gøre dette er hele scenariet meget mere uformelt og kan gøre personen lykkeligere og mere komfortabel. Kryds ikke armene, og sæt dig afslappet i din stol for at vise, at du er imødekommende og venlig.

Forsøg at holde rummet lyst naturligt, prøv at holde dig væk fra lysstofrør, da de er kendt for at øge spændingen. Måske endda prøve at lave interviewet udenfor og altid være rolig og bruge åbne, enkle spørgsmål. jobannoncer Jo mere behagelig og afslappet kandidaten er, desto mere sandsynligt er det, at du ser en side af ham eller hende, som du sandsynligvis vil se på kontoret dagligt. Det fører ofte til en bedre samtale og er noget, der bruges regelmæssigt med yngre kandidater.

Skræmmende

Hvor nogle arbejdsgivere kan lide at få potentielle medarbejdere til at føle sig afslappede, foretrækker andre at skabe en skræmmende atmosfære for at se, hvordan kandidaten klarer sig under pres. For at gøre dette skal du starte med at sidde i den modsatte ende af et stort bord eller på tværs af et skrivebord. Tænd lysstofrør og sørg for, at du ser større ud i din stol end den potentielle medarbejder i den anden ende. Du skal virke stærk og stiv for at sikre dig, at personen ved, at du er seriøs. job vejle Spild ikke tiden med small talk, og start straks med ubehagelige og vanskelige spørgsmål. Vælg huller i et CV, deres påklædning eller hvad som helst, og prøv ikke at ændre udtryk, mens svarene gives. Sørg for at udfordre disse svar for at se, om de smuldrer eller er i stand til at tænke på deres fødder. Dette er almindeligt for arbejdsgivere, der leder efter kandidater, der er gode under pres, sandsynligvis har stress og har brug for gode kommunikationsevner - selv i et fjendtligt miljø.

Reactions

Send en kommentar

0 Kommentarer