Evaluering af din rekrutteringsindsats: Nogle nyttige målinger

 

En af de hyppigste kommentarer på dagens arbejdsplads er, at "mennesker er vores vigtigste ressource." Med det i tankerne er det let at forstå, hvorfor organisatoriske rekrutterere, eksterne ledere med henblik på søgning og rekruttering og selve rekrutteringsprocessen er meget vigtige elementer for at sikre, at en organisation har "de rigtige mennesker på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt til at gøre det rigtige ting. " Derfor skal der lægges stor vægt på at sikre, at en organisations rekrutteringsstrategier er effektive. Udfordringen er dog at udvikle målinger, der kan vurdere rekrutteringsstrategiens succes og for den sags skyld rekrutteringshold. Heldigvis har forskere og praktikere gennem årene skabt flere målinger, der kan hjælpe med vurderingen af ​​rekrutteringsprocessen og funktionen. Nogle af disse inkluderer:

Værdien af ​​rekrutteringsstrategi - de fleste organisationer bruger flere strategier til sourcing af deres kandidater. Mens disse strategier ofte er dyre, er det klogt at evaluere, hvilken strategi der resulterede i flest kandidater. job vejle Dette kan muligvis give dig vejledning om, hvilke strategier du skal bruge til bestemte job og / eller til alle dine job. Det skaber en mulighed for bedre at målrette kandidater og vil resultere i en mere omkostningseffektiv tilgang. En note at være opmærksom på er, at kvantitet ikke altid svarer til kvalitet.

Tid til at besætte stilling - det er velkendt, at rekrutteringsomkostninger ofte svarer til tre gange lønnen for en stilling. Overarbejde og manglende service er de hyppigste årsager til omkostningsstigningen, job i hedensted og det er derfor værdifuld at undersøge, hvor lang tid det tager at besætte en stilling, at undersøge. Lange tidsrammer kan antyde, at jobbet er svært at udfylde, da færdighederne måske mangler. Resultaterne af denne gennemgang hjælper med at afgøre, om ekstra hjælp som f.eks. Brug af en ekstern søgeprofessional er mere passende for vanskeligt udfyldte job.

Ledige stillinger - at gennemføre en undersøgelse af dine samlede ledige stillinger sammenlignet med dit fulde personaleudvidelse kan give dig god information. Du kan finde ud af, at rekrutteringsafdelingen er underbemandet, eller selve rekrutteringsprocessen udfordres af flere vejspærringer, som skal løses. videoproduktion En undersøgelse af ledige stillinger hjælper med at identificere, hvilke afdelinger der har mest vanskeligheder og kan hjælpe dig med at justere dine rekrutteringsstrategier. Omsætningshastigheder - høje omsætningshastigheder i enhver jobkategori antyder en række vanskeligheder. Jobopgaverne er muligvis ikke veldefinerede, hvilket resulterer i, at den forkerte type færdigheder rekrutteres. Kandidatvurderingsværktøjerne kan også have brug for revision. Det er også klogt at vurdere omkostningerne ved omsætningen.

Udvælgelsesforhold - et andet værdifuldt værktøj, udvælgelsesforhold, kan hjælpe med at definere succesen med rekrutteringsstrategier. En udvælgelsesgrad er simpelthen antallet af ansatte, divideret med antallet af ansøgere. Denne beregning kan hjælpe dig med at analysere mange ting: Et meget lille antal kan betyde, at du ikke tiltrak de rigtige ansøgere, hvilket resulterede i en uproduktiv ansættelsesproces. På den anden side kan et stort antal (nærmere 1) vise, at du ikke tiltrak nok ansøgere til effektivt at ansætte de rigtige mennesker.

Lejekvalitet - denne måling giver mulighed for vurdering af kandidatens kvalitet. Er den succesrige kandidat fuldt kvalificeret, og / eller vil organisationen kræve at investere med det samme for at øge deres færdigheder. Fastholdelsesprocent - vurder fastholdelsesprocenten for nyansatte. Hvor længe forbliver en kandidat i stillingen? Hvad sker der med dem, promoveres de eller forlader de? Hvis de forlader rollen og organisationen, er det tid til at analysere jobbet igen for at sikre, at de krævede færdigheder er nøjagtige, og at en etableret kan opleve jobtilfredshed i længere tid.

Rekrutteringsomkostningsgrad - samlede omkostninger inkluderer omkostninger til reklame, jobmesser, rekrutteringslønninger og rejseomkostninger, underskrivelsesbonuser, kandidatkompensation og andre udgifter, der afholdes under rekrutteringsprocessen. Dette giver en organisation det samlede beløb, job Odense der er brugt på rekruttering til hver ny medarbejder. Denne vurdering vil hjælpe rekrutterere med at retfærdiggøre omkostninger og / eller at søge nye muligheder for at reducere omkostningerne. Rekrutteringsprocessen er udviklet for at sikre, at organisationer har "de rigtige mennesker på det rette sted på det rigtige tidspunkt til at gøre de rigtige ting". Derfor skal både rekrutteringsprocessen og rekrutterernes dygtighed vurderes årligt. For at gøre det er det nøglen at etablere meningsfulde målinger.

Reactions

Send en kommentar

0 Kommentarer