Start dit eget rekrutteringsbureau

 

Rekrutteringsbureauer har spillet en uundværlig rolle for både virksomheder og jobsøgende. De fungerer som mæglere, der letter rekruttering på arbejdsgiverens vegne og hjælper folk med at finde de job, de drømmer om. Der er aldrig mangel på menneskelige ressourcer, hvis der er pålidelige rekrutteringsbureauer rundt for at hjælpe virksomheder med at finde de rigtige mennesker til at udfylde deres ledige stillinger.

Rekrutteringsbureauer er vigtige på jobmarkedet, fordi de har deres egne metoder til screening af ansøgere, afholdelse af jobinterviews og kvalificerende eksamener for at give dig de bedste kandidater til dine ledige stillinger. video rekruttering Et rekrutteringsbureau har bevist sin rolle som værdifuld i arbejdsøkonomien, og det er en rentabel forretning at stille op. Hvis du planlægger at oprette et rekrutteringsbureau, er her nogle af de vigtigste faktorer, du skal overveje:

Økonomi

Den første ting at overveje er økonomien. Hvor meget tilgængelig kapital kan du bruge til din opstart? Effektiv Rekruttering Noter alle udgifter og aktiver, du har brug for at købe ved opstart. Hvis din nuværende økonomi stadig mangler din budgetprognose, kan du låne fra regeringen og forskellige organisationer, der hjælper med at starte virksomheder.

Prisstrukturer

Undersøg prisstrukturer for konkurrerende rekrutteringsbureauer i dit målområde og andre nærliggende steder. Brug disse oplysninger til at oprette din egen pris for de tjenester, du tilbyder. Sørg for at udjævne det ønskede prisklasse med den servicekvalitet, du tilbyder, og din målmarkedsektor.

Agenturets placering

Placeringen af ​​dit bureau skal være tilgængelig for de hovedkontorer i de virksomheder, du målretter mod. Hvis du bare planlægger at tilbyde virtuelle kontorsupportrekrutteringstjenester, behøver du ikke gider at have et fysisk kontor i et forretningsområde. job i Vejle Men hvis du vil betjene de fleste brancher i lokaliteten, skal du vælge et sted, der matcher det billede, du vil projicere, uanset om du vil have dit bureau til at have et højt profileret billede eller et mellemklasse-billede.

Marketing

Marketingstrategierne beslutter, hvor velkendt dit bureau kan blive. Du kan registrere dig i lokale lister og grupper. Du kan sende i klassificerede annoncer og tjekke gennem dit professionelle netværk. Annoncer online og gennem print. Du kan også ansætte marketingspecialister og agenturer til at hjælpe dig med at gøre dit bureau kendt for dit målmarked.

Legaliteter

Glem ikke at overholde kvarterets reguleringsbestemmelser og erhverv alle de nødvendige tilladelser og licenser.

Reactions

Send en kommentar

0 Kommentarer