Arbejdsstyrkeudvikling til effektivitet i små virksomheder

 

Har været i branchen i et stykke tid nu, skal du have været kontaktet af adskillige HR-outsourcingfirmaer for at gennemføre deres rekrutteringsproces outsourcing og lønningstjenester for at spare penge og evnen til at fokusere på kerneforretningsfunktion. Måske er de mest betydningsfulde drivere til hurtig skift til HRO (Human Resource Outsourcing) oprindeligt global økonomisk afmatning og presset for at reducere omkostningerne, mens evnen til at fremkalde håndtering af arvekompleksiteten af ​​lønfunktioner og den krævede korrekthed.

De vigtigste pointer for små virksomheder, der forsøger at holde sig flydende i svære tider ved hjælp af tjenester fra en specialiseret partner, inkluderer adgang til ekstern ekspertise, evne til forretningspræstationer og evnen til at fokusere på kernekompetence. De gør det muligt for en lille virksomhed at afsætte sine ressourcer inden for områder som teknik, forskning og udvikling, produktion osv., Bortset fra at føre registre eller behandle lønningslister. video rekruttering Små virksomhedsejere finder sig ofte på jagt efter de rigtige ressourcer - det interne menneskelige ressourcetalent, der måske er tilgængeligt ved budgetter ud over de tilladte grænser. Outsourcing af HR-funktionen som transaktionsbehandling og RPO (Recruitment Process Outsourcing) retfærdiggør ikke kun de forventede udgifter, men opretholder kvalitetstilliden til det kompetenceniveau, disse virksomheder tilbyder. Søgningen efter ledelsesressourcer til administrative funktioner uden ekspertise inden for HR strategisk ledelse tager bagsædet med en HR strategisk partner, der håndterer al den nødvendige ekspertise. Forslaget giver små til mellemstore organisationer fordele, der typisk kun er tilgængelige for større virksomheder.

Blandt det utallige antal HRO-firmaer (Human Resource Outsourcing), som en lille virksomhed med et lille budget bør overveje at høste maksimale fordele på udgifterne. Beslutter at kalde ekstern facilitator, mens den lille enhed bygger en stærk base, er det første skridt at identificere de opgaver, der tager nøglemedarbejdere væk fra de primære formål inden for virksomheden. Ideelt set er de mest strategiske opgaver, en virksomhed skal sende, dem, der er uproduktive, job i Vejle såsom fordele og pensionsplanadministration, styring af HR-overholdelsesbestemmelser, behandling af lønningslister og skatter. De kan gøre betydelige besparelser ved at henvende sig til HRO for mange af disse administrative funktioner. Selvom kun få virksomheder finder det mere produktivt at outsource hele deres personalefunktioner, er lønningsliste, rekruttering og outsourcing af rekrutteringsprocesser de vigtigste eksempler på specifikke funktioner, der kan outsource. Udsendelse af en enkelt funktion som rekrutterings outsourcing giver også virksomheder mulighed for fuldt ud at udnytte færdighederne hos deres eksisterende HR-personale og andet personale i områder.

Reactions

Send en kommentar

0 Kommentarer