Skype jobinterview

 

At gennemføre interviews online via Skype er ikke længere et fænomen for mange digitale virksomheder, idet 42% bruger videoopkald til at rekruttere i 2011. Kandidater skal nu være parat til at introducere sig og imponere på webcam snarere end via telefon for mange af Chrysalis 'klienter. Læs vores quick-fire guide om, hvordan du kan imponere din potentielle arbejdsgiver fra ansættelsesperspektivet.

1. Dage før opkaldet

Læs jobspecifikationen igen, og forstå nøjagtigt, hvordan dine færdigheder oversættes til rollens behov. Når alt kommer til alt, har du ansøgt om denne stilling, så lad ikke jobbeskrivelsen kaste dig, når intervieweren henviser til den. Relevant erfaring med de vigtigste aspekter af beskrivelsen hjælper dig enormt - 44% af ansøgere undlader at imponere, fordi de mangler den "relevante erfaring", dvs. at matche jobspecifikationen.

Hvis du alligevel er på din computer, kan der ikke være nogen undskyldning for ikke at skrive virksomheden i en søgemaskine. Arbejdsgiveren forventer ikke, at du ved alt, men en forståelse af virksomhedsetikken, job i hedensted dens struktur, dens økonomiske resultater (hvis de offentliggøres) viser, at du har lavet dine lektier. Det er sandsynligt, at du vil blive tilbudt muligheden for at stille spørgsmål i slutningen af ​​interviewet, så lidt baggrundsviden fra Google giver rigeligt materiale til at vise din entusiasme og grundige forberedelse.

Hvis du venner eller bekendte i det firma, du ansøger om (eller i en lignende industri) på dine sociale netværk - især LinkedIn - tøv ikke med at sende dem en kort, afslappet besked for at bede om nogle råd. De kan muligvis give dig noget unikt indblik eller perspektiv i den rolle eller det marked, du vil arbejde på.

2. Øjeblikke før opkaldet

Sluk for alle distraktioner. Mobiltelefoner, fjernsyn og alle eksterne lyde, der forstyrrer samtalen, kan meget vel bringe interviewet i fare. Luk dine vinduer, hvis det er muligt - trafik, gøende hunde eller chatterende naboer kan alle trænge ind på dit opkald! At skabe et stille, stille miljø, hvor din stemme er klar og uafbrudt, giver dig din bedste chance. job Aalborg Det kan være en god ide at forbinde dit internet med et kablet ethernetkabel i stedet for dit wi-fi - hvis signalet går ned eller er fortyndet af andre brugere, bevarer din kabelforbindelse mere stabilitet fra din router til netværket. Sørg for at bruge et vanilje-brugernavn. Med dette mener vi et 'normalt' profilbillede og dit eget navn - kaldenavne og tegnefilm anbefales ikke. Selv for trendy udviklertyper.

Vær ren, ryddelig, pænt klædt (måske ikke en jakkesæt, men ikke din pyjamas, da tre fjerdedele af ansættelsesledere foretager en tidlig vurdering udelukkende på baggrund af din påklædning) og vend din profil til "tilgængelig" et godt ti minutter før interviewet tid. videoproduktion Skypes informative og intime stil kan tilskynde dig til at være alt for afslappet om processen, men behandl videoopkaldet som om du er trådt ind på ansættelseschefens kontor - med den største professionalisme.

3. Du kan høre Skype-klartonen

Få dine noter til rådighed (hvad enten de er udskrevet eller på skærmen), og undgå at rodfæste eller klikke vildt for at finde dem. Smil (38% af arbejdsgiverne siger, at manglende smil er en almindelig fejltagelse) og sørg for overvejende at kigge ind på dit webcam og ikke ind på skærmen (67% vil bemærke dit niveau af øjenkontakt) og held og lykke!

Reactions

Send en kommentar

0 Kommentarer