Køber du en ATS-software? Sørg for, at du køber den rigtige

 

Ansættelses- og bemandingsaktiviteter udgør kernen i enhver virksomhed. Ansættelsesbeslutninger og planlægning adskiller sig dog fra jobniveauer på tværs af brancher. En ansøgningssporingssoftware eller et system bruges aggressivt af mange virksomheder til at strømline deres personalebehov. Dette har igen hjulpet meget for rekrutteringsafdelingerne med at optimere deres ansættelsesindsats.

Post recession har været et godt marked for ATS, da mange virksomheder er aktive på nyansættelser af flere grunde. Dette har fået virksomheder til at holde styr på deres komplette rekrutteringsdata og behov i et sikkert format, Effektiv Rekruttering hvor ATS er den perfekte løsning til at forbedre ansættelsesprocessen. Ikke desto mindre, når du køber en ATS, skal du sørge for, at den ATS, du køber, opfylder et par betingelser beskrevet nedenfor.

Versioner af ATS: - Ikke mange mennesker, der planlægger at købe en ATS, er opmærksomme på, at ATS er udstyret i to forskellige versioner på markedet. - ATS for bemanningsfirmaer - ATS for virksomheder

ATS-udbydere gør krav på, at deres ATS vil servicere begge sektorer. Det er umagen værd og en bedre politik at vide, hvilken type ATS du har brug for, og sørg for, at din ATS-udbyder tilbyder en komplet løsning til dine behov. jobannoncer Prøv at kontakte virksomheder, der har et godt mund til mund end at gå efter online søgeresultater og sociale medieprofiler, da mange ATS-virksomheder spreder sig med iøjnefaldende udtalelser om, hvad de ikke er værd.

Skitsere dine krav: - Når du har indsnævret din liste over potentielle ATS-leverandører, skal du tage dig tid til at skitsere dine personalebaserede behov, som er afgørende for dig. Baseret på dine krav på kort og lang sigt, skal du oprette en demo og få sælgeren til at lede dig gennem det komplette systems kernefunktioner. job vejle Sørg for, at dine krav stemmer overens med demoen, der gives. Sørg for, at den ATS, du køber eller prøver, er bakket op med en "gratis prøveperiode". Dette kan hjælpe dig med bedre forståelse af, hvordan ATS fungerer, når du arbejder på dine rekrutteringsbehov. Dette kan igen hjælpe dig med at beslutte, om du vil købe ATS eller ej.

Brugervenlighed: - Sørg for, at den ATS, du køber, ikke er afhængig af nogen tredjepartsapplikationer og er nem at bruge og konfigurere end blot at samle med mange avancerede funktioner. Køb af en ATS er berettiget, når både rekruttereren og ansættelseslederen nemt kan bruge den og arbejde på den. ATS-tilpasning: - Sørg for, at den ATS, du køber, kan tilpasses af sælgeren, hvilket vil hjælpe dig med at strømline dine personalebaserede behov og derved øge effektiviteten ved at ansætte det bedste talent til din virksomhed

Få det bedste ud af aftalen: - Når pengene er stramme, og konkurrenterne er mere, har tilbøjeligheden en tendens til kundernes måde. Sørg for, at når du køber ATS, skal du være dobbelt sikker på, hvad der er derude, end at fortryde det senere. Lavprisrabatter, forhandlinger, licensstrukturer er en nem måde at få nye kunder ind i ATS-segmentet. Ikke desto mindre er det, der får en ægte ATS-leverandør til at skille sig ud og blive anerkendt, hans supportarrangementer, job i hedensted posttræningssessioner og implementeringer, månedlige prisstrukturer osv., Når det kommer til at købe ATS med succes. Husk, at du køber ATS for at forbedre din rekrutteringsproces og reducere dine omkostninger pr. Leje. Dette hjælper med at effektivt målrette de bedste kandidater til dine nøglepositioner og derved forbedre din menneskelige kapitalproduktivitet.

Reactions

Send en kommentar

0 Kommentarer